Cumhuriyet Ortaokulu

Belgegeçer : 0256 3613733
WEB https://yenipazarcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yenipazar / AYDIN
VİZYON : Okulumuz imkanları ile çevre imkanlarını birleştirip, öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda eğitim öğretimin kalitesini yükseltmek; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türk Milletinin milli ve manevi değerlerini yaşayan hoşgörülü, teknolojik bilgilerle donatılmış, demokrat, çalışkan, kendine güvenen, ileri görüşlü, örf ve adetlerine bağlı, üretken ve bulunduğu topluma faydalı işler yapan bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : 1- Atatürk ilke ve ınkılaplarını benimseyen, onları yaşam biçimi olarak kabul eden bireyler yetiştirmek. 2- Bilimsel ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen bilgiyi hayata uygulayabilen bireyler yetiştirmek. 3- T.K.Y.’nin bütün ilkelerinin benimsendiği ve hayata geçirildiği bir okul olabilmek. 4- İnsan haklarına saygılı, demokratik bir yaşam biçimi benimsetmek. 5- Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde ilde dereceye girebilmek
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aydın İl Merkezine 40 km uzaklıktadır. Yenipazar İlçe Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :